Őszi kedvezményes napok

Őszi kedvezményes napok

Kezdd a telet felfrissülve!

Próbálj ki kedvezményesen egy szolgáltatást, amivel mar régóta szemezel. Most 15% kedvezménnyel vehetitek igénybe bármely szolgáltatásunkat az őszi kedvezményes napjainkon! Gyere és próbáld ki kényeztető kezeléseinket.

 

Mikor várunk?

Októberben és novemberben is élvezheted az akciós kényeztetést, hiszen Október 11 és 14 között a Glamour napok keretében várunk őszi felfrissülésre, majd pedig november 9-11 között is ugyanezekkel a kedvezményekkel várunk a Belvárosi Stúdióban.

 

Kiemelt ajánlataink

 

SZEMÉLYRE SZABOTT MÉLYHÁMLASZTÁS

10 000 Ft helyett most csak 8500 Ft!

Mint minden kozmetikai kezelésnél, itt is nagyon fontos, hogy személyre szabottan, a vendég bőrtípusát figyelembe véve végezzük a kezelést. Ez azért is nagyon fontos, mert minden bőrprobléma más megoldást, más hatóanyagot kíván, a hámlasztás során is. A szalonunkban kizárólag olyan termékekkel dolgozunk, amelyek professzionálisak és magas hatóanyag koncentrációval rendelkeznek így már az első kezelés után látható eredményeket produkálnak.

Fontos hogy regeneráld a bőröd a nyári környezeti hatások után, és persze hogy felkészítsd a téli hidegre. Erre tökéletes megoldás egy megújító hámlasztó kezelés, hogy felfrissülten kezdhesd az új évszakot

 

Kiknek javasoljuk a mélyhámlasztás?

 • Akiknek a bőre egyeletlen felszínű
 • Ráncosodik
 • Olyan bőrre amely napfény vagy fénykárosodás miatt egyeletlenül pigmentált
 • Pattanásos bőr esetén
 • Zsíros bőr esetén
 • Heges bőrfelületen

 

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

Minden nő tökéletes formájú és ívű szemöldököt szeretne, viszont keveseknek adatik meg hogy genetikailag dús és formás szemöldökkel ébredjenek minden reggel. A szemöldök sminktermékek sokszínű választéka is csak ideiglenes megoldást nyújt, és nem utolsó sorban meghosszabbítja a reggeli sminkelést is.

Ma már erre is van megoldás, hiszen a szemöldöktetoválással mindig tökéletes szemöldököd lehet. Szalonunkban 5 féle különböző technika közül választhat a legtermészetesebb közül a sminkeltebb hatásúig.

 

Technikánik:

 

 • Satír
 • 32 000 Ft helyett most csak 27 200 Ft!

A satír technikával az arc és a szemöldök összhatása mindenképpen határozottabbá válik, mint a szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás esetében, de semmi esetre sem lesz művi, természetellenes hatású. Az eredmény egyenletesen pigmentált, természetes hatású szemöldöktetoválás.

 • Sima szálas

32 000 Ft helyett most csak 27 200 Ft!

A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás számos lehetőséget biztosít minden típusú szemöldök szépségének helyreállításához.

A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás során finom, vékony szálakat tetoválunk a szemöldökszőrök közé. Ezzel a technológiával minden esetben visszafogottabb, természetesebb szemöldöktetoválást lehet elérni, mint a satírozott szemöldöktetoválásnál amellett, hogy tökéletesen alkalmas a szemöldök hiányosságainak korrigálására

 

 • 3D szálas

36 000 Ft helyett most csak 30 600 Ft!

Jelenleg a 3D technikával készült szemöldök szálazás biztosítja a természetes szemöldök szálak jellegéhez, felépítéséhez leginkább hasonló hatást a géppel készült sminktetoválások közül. Ennek eléréséhez az eredeti szemöldök szőrszálak növekedési iránya és hajlása szerint készítjük el a hiányzó szálak behúzását, ettől lesz a szemöldöktetoválás igazán egyedi jellegű. A speciális fény-árnyék effektus kialakításához 2-3 féle színű pigmentet hasznunk, amely tökéletesen élethű, „3D” optikai illúziót eredményez.

 

 • Microblanding

40 000 Ft helyett most csak 34 000 Ft!

Ez a módszer a legtermészetesebb hatású, kézzel készült szemöldöktetoválás. Microblading technológiával készült szemöldök készítését kézi módszerrel, egy speciális toll eszközzel végezzük, amely nem azonos a hazánkban már alkalmazott más kézi módszerekkel. Ez a szemöldöktetoválási metódus attól annyira természetes, és különleges, hogy a kézzel készített tetovált szálak jóval vékonyabbak, mint a gépi módszerrel készültek esetében, és a szálak iránya 100%-ban követi a természetes szemöldökszálak hajlását.

 

 • Púderes /Soft/

Kedvezményesen már 25 500 Ft-tól!

A Púderes vagy Soft satír szemöldöktetoválási technika az eddigi hagyományos satírozási technika természetesebb hatású változata. A természetes hatást a szemöldök eleje, és teteje felé történő lágyan felvilágosuló színhatás és a finom púderes színezés biztosítja. Ezt a fajta szemöldöktetoválási technikát azoknak javasoljuk, akik szeretnék szemöldökük színét hangsúlyozni, formáját tökéletessé és szimmetrikussá tenni, de a szálazott szemöldök tetoválásnál kissé hangsúlyosabb hatást szeretnének a szemöldök látványában elérni, esetleg idegenkednek is a szálazás hatásától.

 

Várunk szeretettel az őszi kedvezményes napjainkon, melyek keretében minden szolgáltatásunkat 15% kedvezménnyel veheted igénybe.

 

Böngéssz további szolgáltatásaink között weboldalunkon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.