Plazma kezelés – Az új csúcstechnológia a kozmetikai iparban

Plazma kezelés – Az új csúcstechnológia a kozmetikai iparban

A legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja

Próbáld ki és készítsd fel bőrödet a téli időjárásra!

 

MIT IS TAKAR PONTOSAN A PLAZMA KEZELÉS?

A kezelést elsősorban anti-aging újdonságként tartják számon a kozmetikai iparban, ami nemrég futott be hazánkban. Nagy előnye hogy a kezelés teljesen fájdalom és toxikus reakció mentes és már az első alkalom után látványos eredményt hoz. De hogyan is működik pontosan ez a csúcstechnológia?

Az eljárást a Gigi Plasma G többfunkciós arckezelő géppel végzik szakképzett kollégáink. A készülék két funkcióval rendelkezik, melyekkel más-más hatást érhetünk el.

 

PLAZMA FUNKCIÓ

Mi is pontosan a plazma? Ez az egyedülálló technológia a szilárd-, folyékony- és gázhalmazállapotok mellett az anyagok ún. negyedik halmazállapotát, a plazmát használja, ami tulajdonképpen ionizált gáz. Kis áramerősség és magas feszültség segítségével (5-7kV) apró plazmakisülések keletkeznek. A keletkező mikro villámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el. A bőr vezetőképességének növelése érdekében egy speciális gél kerül fel a bőrre. A gél réteg és a készülék között létrejön egy körülbelül 3 mm-es plazmasugár. Ez a technológia stimulálja a bőr megújító folyamatait és segíti egy sokkal feszesebb és életeltelibb bőrfelszín kialakulását.

 

Milyen hatásai vannak a plazma funkciónak?

  • Aktiválja a szervezet immunrendszerét, ezáltal segíti a fellelhető baktériumok, gombák és vírusok elpusztítását
  • Tisztítja az artériákat, vénákat és hajszálereket, javítja rugalmasságukat, erősíti az érfalakat, továbbá fokozza a vérkeringést
  • Az alkalmazott területen csökkenti a gyulladást, allergiás reakciókat
  • Normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését

 

Milyen esetben ajánljuk a plazma kezelést?

Tökéletesen alkalmazható ráncok, műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek kezelésére. Striák és értágulatok, rosaceás területek kezelésére is megoldást nyújthat, ahogy az akné és kamaszkori bőrelváltozásokat is hatékonyan kezeli.

 

 

RÁDIÓFREKVENCIA FUNKCIÓ

A készülék másik funkciója egy úgynevezett rádiófrekvencia funkció, amely bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz a bőr feszesítésére, arckontúrok kiemelésére. A rádiófrekvencia (nagyfrekvenciájú hullámok) biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére, az arcon és a test bizonyos területein elhozva ezzel az anti aging új korszakát. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának, szerkezetének javítására.

 

Milyen hatásai vannak a rádiófrekvencia funkciónak?

  • A bőrben található kollagén rostok összehúzódásának következményeképp már a kezelés után közvetlenül észrevehető a feszesítő hatása.
  • A bőrbe felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér és nyirokkeringés és javul a bőr oxigén ellátása és felszabadulnak a szervezetben lerakódott méreganyagok.
  • Az irhát ért hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagen- és elasztin rostokat.
  • A bőr teljesen megújul, feszesebbé és fiatalosabbá válik, a ráncok és a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak.

 

Milyen esetben ajánljuk a rádiófrekvencia kezelést?

A test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére kitűnően alkalmazható, különösen a felkar, a nyak, a toka feszesítésére. Továbbá az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére, feszesítésére is hatékony megoldást nyújt.

Szeretnéd kisimultan kezdeni a telet? Próbáld ki most őszi megújító Plazma kezelésinket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.