Új Kozmetikai és sminktetováló szalon Budapesten

Új Kozmetikai és sminktetováló szalon Budapesten

Varga Rákosi Beáta a Belvárosi Stúdió tulajdonosa és mesterkozmetikusa most új helyen vár titeket Novembertől, méghozzá az Andor utca 21 szám alatt. Már nagyon készülünk a megnyitóra, de először beszéljünk egy kicsit Beáról.

 

„Gyermekkorom óta kozmetikus szerettem volna lenni. Ez annak köszönhető mikor Édesanyám először vitt el magával és megláttam a légkört, munkafolyamatokat. Ebben a szakmában magamat adhatom, kiteljesedhetek és folyamatosan tanulhatók, képezhetem magamat. Pályafutásom során nagyon sok tanfolyamra eljutottam és folyamatosan konferenciákra, szakmai napokra járok, hogy vendégeimnek még többet tudjak nyújtani. Azt mondja a férjem rólam: “Te egy megszállott vagy”.

2013-ban nyitottam meg saját üzletemet a Belvárosban és mára elmondhatom, hogy minden álmom egy helyen van. Olyan gépparkkal és anyagokkal dolgozhatok melyek Magyarországon a legjobb minőségűen, legjobb nevűek.”

 

Mivel várunk titeket?

 

Új helyen, de a megszokott szolgáltatásokkal és minőséggel várunk titeket a White Beautyban is.

Amikor a szalont megálmodtuk, úgy képzeltük el, hogy ez egy olyan hely lesz, ahol a mai modern nő minden igényét kielégíthetjük a kozmetikai szolgáltatásokon belül. Üzletünkben se fodrászok se műkörmösök zaja nem fog zavarni a kellemes kikapcsolódásban!

 

A szalonban nem csak a hagyományos eljárásokat vehetitek igénybe (pl.:arckezelés,gyantázás, tartós szempilla göndörítés), de a professzionális testkezelő gépek segítségével élettel telibb külsőt nyerhettek vagy éppen IPL szőrtelenítés  segítségével hosszú időre megszabadulhattok a nem kívánatos szőrzettől.

Az új White Beauty szalonunkban követve a Belvárosi Stúdiónk hagyományait, az egyik legnagyobb profilja a Sminktetoválás melyben kolléganőink sok éves tapasztalattal várják, még jobban megszépítsünk.

Már nagyon várjuk, hogy megnyissuk második szalonunkat és ezzel egyszerre két helyen nyújthassuk nektek a legjobb kozmetikai szolgáltatásokat, a megszokott magas minőséggel.

 

És hogy mit tartogatunk nektek a megnyitóra? Ez egyelőre maradjon meglepetés. 🙂

Szeretnétek értesülni nyitási kedvezményeinkről?

Kövessétek a White Beauty Facebook oldalát, ahol folyamatosan velünk együtt követhetitek a szalon nyitáshoz vezető izgalmas pillanatokat és friss híreinket.

Találkozzunk a megnyitón Budapest új kozmetikai szalonjában!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.