Házirend

Házi Rend

1. Bejelentkezés:
Bejelentkezni a 06-30-283-51-11-es telefonszámon tudsz Hétfőtől-Péntekig 8-tól 20-ig. Ha esetlegesen többszöri próbálkozásra sem vesszük fel a telefon keress minket a facebookon vagy weboldalunkon.

2. Nyitva tartás
Az üzlet Hétfőtől-Péntekig 8-tól 20-ig tart nyitva illetve néhány szombaton is. Szombati nyitvatartásról kérjük, érdeklődj nálunk. Az állami ünnepeken minden esetben zárva tartunk.

3. Időpont lemondás
Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ezért nem tud eljönni a lefoglalt időpontra. Ilyenkor kérünk, 2-3 nappal előre jelezd, hogy nem tudsz eljönni hozzánk. Egyéb esetben kötbért számolunk fel, melynek összege 24 órán belül 50%, lemondás nélküli nem megjelenés vagy 10 percen túli késés esetén 100% a bejelentett szolgáltatásból számolva. Amennyiben valaki kétszer egymás után nem tud eljönni, őt sajnos nem tudjuk többet elvállalni.

Kuponos kezelések esetén 24 órával előbb módosítható az időpont ha kezelés napján történik a lemondás vagy 10 percnél több késés esetén a kupont felhasználtnak tekintjük! (Ennek okán minden alkalommal elkérjük a kuponkódot a bejelentkezés alkalmával ha ez nem történik meg nem áll módunkba időpontot biztosítani).
Kupon vásárlás esetén nem érkezik lemondás és nem jelenik meg a megbeszélt időpontban illetve a kupon visszaváltásra került de rendelkezik a szalonunkba másik kuponnal akkor azt a kupont tekintjük felhasználtnak (akár arckezelés, testkezelés vagy sminktetoválásról legyen szó).

4. Foglaló befizetés
Sminktetoválásra esetén minden esetben Foglalót kérünk, az időpont foglalástól számítva 1 hétig lehetséges a befizetése (ha nem érkezik meg akkor törlésre kerül a foglalás).

A Foglaló összege:
1 területnél: 5.000 Ft
2 területnél: 10.000 Ft
3 területnél: 15.000 Ft
Foglaló befizethető személyesen illetve bankszámlára.

Kérjük vedd figyelembe hogy a Foglalót elveszik ha időpontot módosítasz vagy lemondás történik.

5. Kuponos vásárlások során egy ajánlaton belül 1 személy 1 kupont tud igénybe venni.

6. Betegség miatt lemondás
Szalonunkban kifejezetten figyelünk a higiéniára, ezért kérjük, ha betegnek érzed magad (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedés tüneteit észlelet magadon) egyeztessünk új időpontot! Ahogy mi is figyelünk arra, hogy te ne kaphass el semmit a szalonba n, kérjük, segíts nekünk abban, hogy te sem fertőzöl meg senkit!

7. Kisállat
Szalonunkba kisállatok nem hozhatóak be az üzlet higiéniája miatt.

8. Gyermekek
Mindenkivel előfordulhat, hogy nem tud más vigyázni a gyerekére, így kénytelen magával hozni a szalonba, Kérjük, ilyenkor gondoskodj előre gyermeked szórakoztatásáról! Gondolj ránk is, a szalon a mi munkahelyünk, és ahogy más munkahelyen sem nézi a főnők jó szemmel az ott kószáló kisgyermekeket, nálunk is nehézségeket okozhat!

9. Reklamáció
Az üzletből távozás után reklamációt nem fogadunk el, így kérlek, ha bármi nem megfelelő, akkor ezt még a helyszínen jelezd!

10. BEJELENTKEZÉS KÖVETŐEN KUPON VÁSÁRLÁST NEM FOGADUNK EL!

 

Mindenki aki szalonunkba bejelentkezik vagy igénybe vesz bármilyen szolgáltatàst elfogadja hàzi rendünket.

Köszönettel:
Belvárosi Stúdió dolgozói