Szempilla hosszabbítás

Szempilla hosszabbítás

Ajánlott, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat. 1-2 hónapon keresztül varázsolja érzékivé, csábossá tekintetét. Szempillák széles választéka lehetőséget ad természetes hatású, illetve attraktív, extrém hatás elérésére is. Egy szemre több különböző méretű 1D pilla kerülhet felhelyezésre. Jó esztétikai érzék mellett, megfelelő méretek kiválasztása estén tökéletesen természetes pillasorok építhetőek, melyek akár a nem hozzáértő szemek számára láthatatlannak tűnnek. A műszempillák forradalmian új gyártástechnológiájának köszönhetően szinte súlytalanok, így viselőjük számára rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen viseletet jelentenek.


Előnyei a soros, tincses szempillákkal szemben:
>> rendkívül tartósak, >> folyamatos szempilla viseletet tesz lehetővé, >> nem tesznek kárt a saját szempillákban, >> viselésük kényelmes, észrevehetetlen, >> nem érzékeny a vízre, párára, gőzre. >> A pillákat szálanként speciális a 3D szempillákhoz használható ragasztóval illesztjük a saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.
Szemenként kb. 30 – 60 db 1D szempilla szálat helyezünk fel.

Szempilla hosszabbítás előtt:
• kérjük smink nélkül érkezzen,
• ha kontaktlencsét hord, kérjük, ne használja a 1D szempilla felhelyezése alatt,
• előtte 3-4 nappal festesse a szempilláját ha szükséges, • sminktetoválás után 1 hónappal lehet szempilla hosszabbítást készíteni. • Pótlás: 2 – 4 hetente
Elkészítése: 1,5-2 órát vesz igénybe.
2D szempilla hosszabbítás HAMAROSAN!