Hidrodermabázió

Hidrodermabázió

Új készüléktípusa a kristályos mikrodermabrázió továbbfejlesztése, ahol a folyadék (desztillált víz) vákuummal áramlik a bőr felületére. A vízzel és a abba található hatóanyagokkal (bőrtípustól függően: tejsav, szalicilsav, hialuronsav) történik az abrázió. A vákuum erőssége szabályozható. A kezelőfejben a leválasztott hámsejteket is magával szívja a folyadék és így egy teljesen tiszta és erősen hidratált és kontroláltan koptatott bőrstruktúrát kapunk.  A kezelésnél a vákuum hatása is érvényesül. Ez is javítja a szövetek anyagcseréjét, fokozza a vérkeringést és a nyirokáramlást.


Új készüléktípusa a kristályos mikrodermabrázió továbbfejlesztése, ahol a folyadék (desztillált víz) vákuummal áramlik a bőr felületére. A vízzel és a abba található hatóanyagokkal (bőrtípustól függően: tejsav, szalicilsav, hialuronsav) történik az abrázió. A vákuum erőssége szabályozható. A kezelőfejben a leválasztott hámsejteket is magával szívja a folyadék és így egy teljesen tiszta és erősen hidratált és kontroláltan koptatott bőrstruktúrát kapunk.

A kezelésnél a vákuum hatása is érvényesül. Ez is javítja a szövetek anyagcseréjét, fokozza a vérkeringést és a nyirokáramlást. Ezzel a fájdalommentes peeling eljárással is biztosítható, hogy a sejtek megújuljanak, felgyorsuljon a hámsejtek újratermelődése, és a hatóanyagok is könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegébe. A hámsejtek eltávolításával a fiatal bőrsejtek lényegesen gyorsabban jutnak a felszínre.

A hidrodermabrázió a többi  peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés és hatása azonnali és látványos. Természetes módon stimulálja a kezelt felületen a biokémiai és fiziológiai folyamatokat. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás. Tiszta, könnyen végezhető munka 100 százalékig természetes anyaggal. A kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felszívódó képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és a víz hatásának köszönhetően csökken a ráncok mélysége is. A kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz.


A hidrodermabrázió alkalmazható:

érzékeny bőr, vékony felhámú bőrnél, heges bőrnél, öregedő bőr, értágulatos bőrnél, szeboreás bőröknél, aknés bőr, pigmentfoltos bőr, felszíni és mély ráncoknál, stria kezelésre, feszesítésre, bőr struktúrájának javítására

Kezelési területei, lehetőségei:

szemkörnyék, nyak, dekoltázs, mell, hát, egész test

A kezelési eljárás felhasználható:

kozmetikákban, SPA és wellness szalonokban, anti-aging kezeléseknél, gyógyászatban: bőrgyógyászat, esztétikai gyógyászat, plasztikai sebészet, természetgyógyászat