Octoline 2 bőrfiatalító

Octoline 2 bőrfiatalító

Az arcunk egyfajta kirakat. Azonnal látszik rajta lelkiállapotunk, életmódunk. Ez az, ami meghatározó benyomást tesz másokra a találkozáskor, ami alapján elsőre megítélnek bennünket. A makulátlan, egészséges és sima arcbőr, a ragyogó és fiatalos megjelenés nyilvánvalóan az Ön számára is nagyon fontos.A kozmetikai arcápolás folyamatosan fejlődik, és igyekszik egyre jobb megoldásokat kínálni a tökéletes arcbőr eléréshez. Főként azért, mert a stressz és a környezeti káros hatások egyre inkább ellenünk dolgoznak.Szalonunk rátalált az OctoLine 2 multifunkcionális arckezelő készülékre, ami valóban új dimenziókba emeli az arckezelések színvonalát.A legszigorúbb elvárásainknak is megfelel, valamint tökéletes kiegészítője az általunk használt kozmetikumoknak, és teljessé teszi az arckezeléseket, mert 8-féle kezelőfeje az arctisztítástól a hatóanyag bevitelen vagy az arcfeszesítésen át a kezelés lezárásáig minden fázisban segítséget nyújt.  Az OctoLine 2 kezelések eredményei általában már az első alkalomtól látványosak, de 2-3 kezelés után rendszerint már az ismerősöktől is jönnek a pozitív visszajelzések. Az egészségesebb, fiatalosabb arcbőr szemmel látható. Az OctoLine 2 szisztéma kezelések során az Ön bőrének megfelelően fogjuk összeállítani az Ön speciális arckezelését az OxyJet, az ultrahang, az iontoforézis és az OxySpray technológiák kombinálásával. Próbálja ki a jövő arckezelését, engedje, hogy az OctoLine 2 kíméletes, de hatékony technológiái megadják Önnek azt a kényeztetést, amire mindig vágyott!  OxyJet kezelés Az OxyJet kezelőfej a vizet orvosi minőségű oxigénnel porlasztva juttatja az arcbőrére. A frissítő, kellemes vízpermet anélkül tisztítja meg az arcbőrét a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, hogy akár emberi kéz, kozmetikai eszköz vagy kemikália érné a bőrét. Ennél higiénikusabb és kíméletesebb arctisztítási módot el sem lehet képzelni. Az OxyJet kezelést ezért a legérzékenyebb bőrre is nyugodt szívvel javasoljuk. A vízpermet teljesen felfrissíti, az oxigén pedig egyfajta antioxidáns hatást fejt ki, ami védelmet nyújt a sejteknek a környezetből érkező szabad gyökök ellen.

Sonoforézis A spatula formájú kezelőfej apró rezgései mechanikusan tisztítják meg arcbőrét. A kezelőfej olyan hatékony, hogy rendszeres használattal még a mitesszereket is gyönyörűen eltávolíthatjuk, nyomkodás és fájdalom nélkül. Mint egy varázslat: ha megfordítjuk a spatulát, a finom ultrahang rezgések a bőr mély rétegeibe juttatják az alkalmazott kozmetikum aktív hatóanyagait. Iontoforézis Az iontoforézis technológia az egyik leghatékonyabb megoldás a hatóanyagok mélyrétegű bevitelére. Az OctoLine 2 iontoforzéis kezelőfejei változatos formájuknak köszönhetően az arc minden területét elérik, még a szemkörnyék bőrét is képesek tápláló hatóanyagokkal feltölteni.Az Y alakú kezelőfejjel különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, és láthatóan halványulnak a ráncok.
Ultrahangos hatóanyag bevitel A hatóanyagok az ultrahang kezelőfej által keltett finom rezgésekkel jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A speciálisan formatervezett kis ultrahang fejjel még azt a szemkörnyéki kényes területet is el tudjuk látni a hatóanyagokkal, ami sok hölgynek problémát okoz, és amit a legtöbb gépi kezeléssel nem tudunk megközelíteni. OxySpray A hölgyek egyik nagy kedvence az OxySpray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe. Az Oxy,Sprayt általában a kezelés utolsó fázisában alkalmazzuk. A hűsítő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrét. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatásá