Száj tetoválás

Száj tetoválás

Egyéni igényektől függően a szolidtól a rúzsos hatás elérése is lehetséges. Alkalmas a száj, az ajkak formájának esetleges változtatására, nagyítására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére.


Kinek javasoljuk?
• Keskeny, aszimmetrikus ajkak esetén, hogy harmonikus legyen az összhatás
• Határozatlan, kicsit elmosódott ajak esetén, hogy határozottabb legyen a szájkontúr
• Sportolóknak
• Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a nap bármely szakaszában kifogástalanul kinézni
• Idősebb hölgyeknek, mikor is az ínysorvadás következtében „beesnek” az ajkak.

Szájtetoválás fajtái:
• SzájkontúrSzájkontúr és félsatír
• Szájkontúr és teljes satír
• Szájkontúr


A szájkontúr technika önmagában az ajkak körvonalának kiemelésére ajánlott, amennyiben szükség van az ajkak nagyobbítására, formájának javítására, színének élénkítésére a fél satírozás, vagy a teljes satírozás technika készítése javasolt.


Precíz, finoman ívelő szájkontúr tetoválással szépen kiemelhető a száj formája, határozottabbá tehető az ajkak körvonala. Szájkontúr készítése során csak az ajkak szélén dolgozunk, ezért a szájkontúr önmagában nem alkalmas az ajkak nagyobbítására, formai változtatására, vagy fakó ajakszín színezésére. Amennyiben csak ajakkontúrt szeretne készíttetni, érdemesebb a száj színével közel megegyező szájszínt választani, mivel az erőteljesebb, sötétebb színek alkalmazása ma már nem számít esztétikusnak.


Szájkontúr és félsatír
A fél satírozás az ajkakat teltebbé, élénkebbé teszi, egész nap tartós rúzshatást biztosít. Kiválóan alkalmas az ajkak nagyobbítására, dúsítására a természetes ajakszín élénkítésére. Fél satírozás készítésekor előbb elkészítjük a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezzük az ajkak területének nagyjából a felét.

Az eredmény: határozott, de nem elkülönülő kontúrral rendelkező szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik.

Szájkontúr és teljes satír
Teljes satírozás az ajkak nagyobbítását és a teljes színhatás hangsúlyozását biztosítja. Teljes ajaksatírozás során a száj kontúrvonalának elkészítését követően az ajkak teljes területét beszínezzük.

Ezzel a technikával határozott, de nem elkülönülő kontúrvonallal rendelkező, az ajkak egész területén egyenletesen színezett szájtetoválás készíthető. A teljes satírozás is egész napra tartós rúzshatást biztosít. A teljes satírozás szintén lehetőséget biztosít szolid és élénkebb színárnyalatok választására egyaránt.