Szemhéj

Szemhéj tetoválás

A szemhéjtetováláshoz leginkább a fekete színt használjuk,de igény szerint a barna árnyalatait is elkészítjük. Szemhéjkontúr tetoválás alkalmazható a szem hangsúlyossá tételére, valamint a szem formájának korrigálására. Egyénre szabottan, a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig.Szemhéj tetoválást kinek javasoljuk?
• Azoknak, akik nem akarják magukat minden nap sminkelni
• Allergiásak a sminkkészítményekre
• Szeretik a kényelmet
• Szeretik, ha reggel az ágyból felkelve is tökéletes a sminkjük
• És mindazoknak, akik nem akarnak nap közben elmosódott sminkkel járni, hanem a nap 24 órájában ápoltnak szeretnének látszani.

Szemhéjtetoválás fajtái:
• Felső kontúr /vékony, normál, extra vastag/
• Szempillasűrítés
• Alsó kontúr


A szem tetoválása minden esetben csukott, lefogott szemmel történik, ezért nem kell aggódnia, ha remeg a szeme, esetleg nehezen tudja csukva tartani. A szem fokozott könnyezése sem jelent akadályt.


Szempillasűrítés

A szempillasűrítés, vagy pillatő tetoválás a felső szemhéj szempillái közötti terület beszínezését jelenti. Ez önmagában egy nagyon visszafogott, diszkrét megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék szemüket, tekintetüket kifejezőbbé tenni, szemük színét hangsúlyozni, és ritka, esetleg átlátszó szempillasorukat optikailag sűríteni.

Szempillasűrítés során a felső szemhéj szempillái közötti területet színezzük be általában fekete, esetleg barna színnel.

Szemhéj kontúr /felső, alsó/

Felső szemhéjtetoválás készítésekor először a szempillasűrítést készítjük el, majd a szemformához tökéletes illő szemhéj vonalat igény szerint vékony, vastagabb, esetleg extra vastagságban egyaránt a szempillák fölé. A szempillasűrítés elkészítése minden szemtetoválási technika alapját képezi, ez biztosítja a szem kellő kiemelését és a szempillák optikai sűrűsítését.

A felső szemhéj tetoválásával tökéletesen javíthatók a szem esetleges formai eltérései is, mint a „szomorú szem”, a lelógó szemhéj, és az apró, kerek szemek egyaránt.

Az alsó szemhéj tetoválását közvetlenül az alsó szempillák tövében készítjük el, vékonyabb és vastagabb formában egyaránt kivitelezhető.