Tartós szempilla göndörítés

Tartós szempilla göndörítés

Ezt az eljárást azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik a 3D szempillahosszabbítás helyett, a teljesen természetes hatású, lágyabb ívelést, a pillák hangsúlyossá tételét a szempillák megemelését választják. Sok hölgynek van elég sűrű és hosszú szempillája, de mivel a szálak egyenesek, nyitott szemnél szinte semmi nem látszik belőlük. Ráadásul van aki nem tudja bevállalni a 3D szempillahosszabbítást, vagy nem is szükséges neki.

Most már itt a kitűnő megoldás: tartós szempillagöndörítés. Aki tükörbe nézve megszokja szépen kiemelt tekintetét, garantáltan nem akar majd lemondani róla. Sikere a külföldi tapasztalatok alapján garantált, már meghódította Amerikát és Párizst, a divat fővárosát.Előnyei:

• Csodálatos lágyan ívelt, természetes szempillákat kapunk
• Nem roncsolja a pillákat, gyengéd a pillákhoz
• Az eredmény garantáltan tartós, akár 6 hétig is élvezhető
• A szempilla göndörítése 15-20 perc alatt megvalósítható
• Egy-, másfél havonta elegendő megismételni
• Az eljárás kellemes és pihentető, nem csípi a szemet, nem fáj
• Még a legérzékenyebb szeműeknek is elkészíthető


Miben más, mint a régi rendszerek?

Nem véletlenül nem terjedt el eddig a tartós szempilla göndörítés. A múltban használt csavarós szempilla dauer igen bonyolult volt, sok időt, komoly kézügyességet, és türelmet igényelt mind a kozmetikus, mind a vendég részéről. Ezzel a teljesen új technológiáva viszont, pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat. Az új rendszer vitathatatlan előnyei, a régivel szemben, hogy használata egyszerű, gyors és kényelmes. A vendég számára az eljárás kellemes és pihentető. Még a legérzékenyebb szeműeknek is felrakható, mivel a dauer és a fixáló zselé garantáltan nem kerül a szembe.